Divizia A2 (m): Returul se reia cu derby-ul Steaua – Rapid. Iată programul etapei în seriile Est și Vest

steaua rapid volei divizia a2
steaua rapid volei divizia a2
Steaua a invins in prima etapa a turului cu 3-0 in sala Giulesti

După doar două săptămâni de pauză, Divizia A2 se reia cu prima etapă a returului.

În Seria Est, derby-ul e reprezentat de meciul dintre două foste mari echipe, Steaua și Rapid. Neînvinși până acum, steliștii sunt gazde ale acestui meci, care va avea loc în sala Steaua, de la ora 13.00. Va fi un meci interesant, între ocupantele locurilor 1 și 3 din clasament.

În Seria Vest, liderul clasamentului, Universitatea Vest Timișoara, va începe returul la Brașov. Iată programul complet al etapelor din cele două serii.


Programul etapei a opta a Diviziei A2 (m) – Vest

CSU Brașov – Universitatea Vest Timișoara

ACS Volei Club Zalău – CS Provolei Arad

CSS 2 Baia Mare – CSS CNE Lapi Dej

CSM Câmpia Turzii stă

Programul etapei a șasea a Diviziei A2 (m) – Est

CSM Suceava – CSV Dacia Buzău

Știința Bacău – Știința București

Steaua – Rapid

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns