Divizia A2 (m): Sâmbătă începe play-off-ul

volei masculin rapid divizia a2
volei masculin rapid divizia a2
Rapid joaca acasa prima mansa a play-off-ului

Odată cu terminarea sezonului regulat, sâmbătă începe faza a doua a Diviziei A2 la volei masculin: play-off-ul.

Prima etapă a play-off-ului se dispută sâmbătă. În Seria Vest vom avea trei meciuri (CSU Vest Timișoara va juca direct în turneul semifinal, din postura de campioană a seriei), în vreme ce în Seria Est vom avea două partide, Știința Bacău și Steaua fiind direct calificate în turneul semifinal.

Play-off-ul se dispută după sistemul cel mai bun din trei meciuri, prima partidă având loc pe terenul echipei mai bine clasate. Singura excepție de la această regulă a terenului o întâlnim în partida CSU Brașov – ProVolei Arad, care ar fi trebui să aibă loc sâmbătă la Brașov, dar care se va juca la Arad. Meciurile cu numărul 2 din play-off vor avea loc sâmbăta viitoare, iar eventualele meciuri decisive peste două săptămâni.

Divizia A2 (m) Vest – Program meciuri play-off (etapa 1)

CSM Câmpia Turzii – ACS Volei Club Zalău

CSS 2 Baia Mare – CSS CNE LAPI Dej

ProVolei Arad – CSU Brașov

Divizia A2 (m) Est – Program meciuri play-off (etapa 1)

Rapid – Dacia Buzău (ora 13.30, sala Rapid)

CSM Suceava – Știința București

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns