Divizia A2 (m): Sâmbătă se dispută ultimele etape ale sezonului regulat din ambele serii

steaua volei divizia a2 masculin
steaua volei divizia a2 masculin
Steaua

Sâmbătă se dispută ultimele etape din sezonul regulat al Diviziei A2 în ambele serii.

În Seria Vest, singura miză din ultima etapă este stabilirea ocupantei locului secund, care se dă între Câmpia Turzii și Baia Mare. Prima echipă are avans de un punct. Campioana seriei este CSU Vest Timișoara.

În Seria Est, lupta de la distanță pentru primul loc se dă între Știința Bacău și Steaua, ocupantele primelor două locuri în clasament. Ambele joacă în deplasare la ultimele două clasate, așa că nu cred că e loc de surprize.

Divizia A2 (m) – Vest: programul etapei a 14-a

CS Provolei Arad – CSS 2 Baia Mare

CSU Vest Timișoara – ACS Volei Club Zalău

CSM Câmpia Turzii – CSU Brașov

CSS CNE LAPI Dej stă

Divizia A2 (m) – Est: programul etapei a 10-a

CSM Suceava – Rapid

Știința București – Steaua

Dacia Buzău – Știința Bacău

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns