Divizia A2 (m) – Seria Est: Derby-ul Rapid – Dinamo deschide, vineri, etapa a doua

dinamo volei masculin divizia a2
dinamo volei masculin divizia a2
Dinamo va juca pentru prima data in liga a doua

Etapa a doua a Seriei Est din cadrul Diviziei A2 la volei msculin se deschide cu un derby care pe vremuri se disputa în finala Cupei Campionilor Europeni.

În sala Giulești, Rapid va primi vizita formației Dinamo, aflată în premieră în liga secundă. Partida programată vineri va începe la ora 20.15 și sper că va aduna cât mai mulți spectatori în tribune.

Nu mă pot abține să nu repet că cele două formații dominau voleiul european al anilor 60, ele fiind adversare în două finale ale Cupei Campionilor Europeni, în 1966 și 1967. De altfel, fiecare dintre cele două echipe are în palmares câte trei trofee ale Cupei Campionilor Europeni, actuala Liga Campionilor. Dinamo a cucerit titlurile în 1966, 1967 și 1981, iar Rapid în 1961, 1963 și 1965.

Celelalte două meciuri ale etapei vor avea loc sâmbătă.


Divizia A2 (m) – Seria Est: Programul etapei a doua

Vineri, 21 octombrie

Ora 20.15: Rapid – Dinamo

Sâmbătă, 22 octombrie

CSM Rm. Sărat – Știința București

CNNT Juniors Craiova – CSM Suceava

Telekom.ro

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns