Divizia A2 (m) – Seria Est: Două meciuri se joacă sâmbătă, unul a avut loc vineri

Tudor Constantinescu (no. 9) in echipa Steaua, participantă la campionatul 2019/ 2020

A venit și ora startului Diviziei A2 la volei masculin.
În Seria Est startul s-a luat chiar cu o zi mai devreme, vineri, când a avut loc meciul dintre Rapid și ACS Volei Dream Team CSS Tulcea. S-au impus rapidiștii cu 3-0.

Celelalte două meciuri se dispută sâmbătă. Înainte de a vă spune programul, iată câteva detalii despre disputarea acestui sezon.

Steaua, echipa pentru sezonul 2019/ 2020 al Diviziei A2 la volei masculin
Steaua, echipa pentru sezonul 2019/ 2020 al Diviziei A2 la volei masculin

În Seria Est inițial s-au înscris 8 echipe, dar până la startul campionatului au dispărut două: Dinamo și AC Volei Constanța. Cu șase echipe la start, disputarea campionatului este cea clasică. Avem mai întâi etape săptămânale, tur-retur. Prima etapă e programată la 19 octombrie, iar ultima la 15 februarie 2020. După terminarea fazei regulate, vom avea play-off-ul, în care echipele vor juca după sistemul două meciuri din trei, pentru completarea turneului final al Seriei Est. Ocupantele primelor două locuri la finalul sezonului regulat se califică direct în turneul final, iar celelalte patru vor juca în play-off. Meciurile din play-off vor avea loc în perioada 29 februarie 2020 – 14 martie 2020. Turneul final se va disputa în perioada 27-29 martie 2020.

Apoi, din acel turneu final, primele două formații vor promova în turneul de promovare, care va avea loc în perioada 24-26 aprilie 2020.

Stiinta Bucuresti, echipa pentru sezonul 2019/ 2020 al Diviziei A2
Stiinta Bucuresti, echipa pentru sezonul 2019/ 2020 al Diviziei A2Divizia A2 (m) – Seria Est: Programul primei etape a campionatului 2019/ 2020

Vineri, 18 octombrie

Rapid – ACS Volei Dream Team CSS Tulcea 3-0

Sâmbătă, 19 octombrie

11.30 CSM Râmnicu Sărat – Știința București

CITEȘTE ȘI:   Totul despre Seria Est din Divizia A2 la volei masculin în campionatul 2019/ 2020

11.00 Steaua – AV Titanii București

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:   Divizia A1 (m): Steaua s-a impus la Zalău în primul meci al etapei a 16-a. Miercuri se dispută restul partidelor

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns