Divizia A2 (m): Seria Est începe cu meciul Rapid – Steaua. Seria Vest a ajuns la etapa a treia. Programul complet al rundelor

ACS Volei culb Zalau divizia a2 volei
ACS Volei culb Zalau divizia a2 volei
ACS Volei Club Zalau a castigat primul meci din scurta sa istorie

De sâmbătă, Divizia A2 este completă. Încep și meciurile Seriei Est. Cealaltă serie a ajuns la cea de-a treia etapă.

Seria Est începe cu un meci care altădată era un derby al primei ligi: Rapid – Steaua. Dacă sunteți în București, e bine de știut că partida va avea loc în sala Rapid, de la ora 13.30.

În Seria de Vest, etapa a treia programează meciuri care se anunță echilibrate. Toate trei sunt interesante, cu un plus, cred eu, pentru cel de la Baia Mare, acolo unde echipa gazdă primește vizita nou-înființatei echipe din Zalău.

Mai jos vedeți programul complet al etapelor din liga a doua.

Prima etapă, Divizia A2 (m) – Est

CSV Dacia Buzău – CSM Suceava

Știința București – Știința Bacău (ora 11.00, sala Politehnica)

Rapid – Steaua (ora 13.30, sala Rapid)

Etapa a treia, Divizia A2 (m) – Vest

CS Provolei Arad – CSM Câmpia Turzii

CSS CNE LAPI Dej – CSU Brașov

CSS 2 Baia Mare – ACS Volei Club Zalău

CSU Universitatea Timișoara stă

AICI vedeți tot ce s-a întâmplat până acum în Divizia A2 (m).

Evident, ca de obicei, vă rog, dacă știți rezultatele, să mi le transmiteți și mie, pentru a le putea afla întreaga comunitate voleibalistică. Vă rog să mi le transmiteți, indiferent că sunteți jucători, oficiali sau spectatori, pe pagina de Facebook, pe una din adresele de mail: contact@doarvolei.ro sau andreiconstantinescu@yahoo.com, sau pe Watsapp, pe numărul 0730660361. Vă mulțumesc foarte mult.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns