Divizia A2 (m) – Seria Est: Prima înfrângere pentru Rapid. Rezultatele complete ale ultimei etape a turului

Tudor constantinescu volei ctf mihai ridicator setter

S-a încheiat turul în Seria Est a Diviziei A2 la volei masculin.
În cel mai echilibrat meci al rundei, Știința București a învins Rapidul cu scorul de 3-2. Aceasta a fost prima înfrângere a giuleștenilor în acest campionat.

În celelalte meciuri, CSM Suceava a învins acasă, cu 3-0, pe CSM Râmnicu Sărat, iar VCM Piatra Neamț a câștigat cu 3-0, la București, în fața celor de la CTF Mihai I.

Campionatul ia acum o pauză, urmând să se reia pe 9 decembrie cu prima etapă a returului, evident.


Divizia A2 (m) – Seria Est: Rezultatele etapei a cincea

Sâmbătă, 11 noiembrie

CTF Mihai I – VCM Piatra Neamț 0-3 (21-25, 20-25, 27-29) – fotografii de la acest meci puteți vedea pe pagina de Facebook a Doarvolei.

CSM Suceava – CSM Râmnicu Sărat 3-0 (25-14, 25-11, 25-15)

Știința București – Rapid 3-2

 Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns