Divizia A2 (m) – Seria Est: Steaua și Știința Bacău, învingătoarele primei zile în turneul semifinal

volei steaua seria est
volei steaua seria est
Steaua e favorita la calificarea in turneul de promovare

Seria Est a Diviziei A2 la volei masculin și-a disputat vineri primele două partide ale turneului semifinal de la Bacău.

Favoritele s-au impus în prima zi a turneului semifinal de la Bacău. Steaua a învins cu scorul de 3-0 pe CSM Suceava în meciul de deschidere al turneului, după care gazdele, Știința, s-au impus cu scorul de 3-0 în fața Rapidului.

Azi se vor juca partidele etapei a doua, în vreme ce duminică turneul se va încheia cu derby-ul Știința – Steaua.


Divizia A2 (m), Seria Est – programul turneului semifinal

Vineri

Steaua – CSM Suceava 3-0 (25-17, 26-24, 25-18)

Știința Bacău – Rapid 3-0 (25-13, 25-10, 25-17)

Sâmbătă

Steaua – Rapid

Știința Bacău – CSM Suceava

Duminică

CSM Suceava – Rapid

Știința Bacău – Steaua

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns