Divizia A2 (m) – Seria Est: Știința București a învins Rapidul. Rezultatele etapei a 12-a

stiinta bucuresti volei masculin divizia a2
stiinta bucuresti volei masculin divizia a2
Stiinta Bucuresti

Partidele etapei a 12-a a Seriei Est din cadrul Diviziei A2 la volei masculin s-au terminat cu două victorii ale echuipelor oaspete.

Cea mai interesantă victorie a fost obținută de Știința București, care s-a impus cu 3-1 în sala Rapid, după ce gazdele conduseseră cu 1-0 la seturi.


Divizia A2 (m) – Seria Est: Programul etapei a 12-a

Sâmbătă, 4 februarie

CSM Râmnicu Sărat – CTF Mihai I 2-3

Dinamo – CSM Suceava 3-0 (25-20, 25-13, 25-19)

Rapid – Știința București 1-3

CSS Juniors Craiova stă

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns