Divizia A2 (m) – Seria Vest: Câmpia Turzii a câștigat turneul semifinal. Iată calificatele la turneul de promovare

csm campia turzii

S-au încheiat și meciurile Seriei Vest din cadrul Diviziei A2 la volei masculin. Ultima zi a contat doar pentru stabilirea clasamentului final, căci calificatele se cunoșteau de ieri.

Pe locul 1 a terminat CSM Câmpia Turzii, formație care a învins cu scorul de 3-1 echipa gazdă, Știința Bacău. Cele două formații se vor reîntâlni în turneul de promovare, care va avea loc în perioada 11-13 mai.

Pe locul al treilea a terminat Volei Municipal Zalău, care a trecut cu 3-0 pe LAPI Dej.Divizia A2 (m) – Seria Vest: Rezultatele turneului semifinal (Bacău)

Vineri, 13 aprilie

Știința Bacău – LAPI Dej 3-0

Volei Club Zalău – CSM Câmpia Turzii 0-3

Sâmbătă, 14 aprilie

Știința Bacău – Volei Club Zalău 3-0

LAPI Dej – CSM Câmpia Turzii 0-3

Duminică, 15 aprilie

Volei Club Zalău – LAPI Dej 3-0

CSM Câmpia Turzii – Știința Bacău 3-1

Clasament

  1. CSM Câmpia Turzii 9 p
  2. Știința Bacău 6 p
  3. Volei Club Zalău 3 p
  4. LAPI Dej 0 p

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns