Divizia A2 (m) – Seria Vest: CSU Vest Timisoara și CSM Câmpia Turzii, învingătoare în prima zi a turneului semifinal

csu vest timisoara volei masculin
csu vest timisoara volei masculin
CSU Vest Timisoara joaca la turneul semifinal al Diviziei A2 – Seria Vest

Desfășurat la Câmpia Turzii, turneul semifinal al Diviziei A2 la volei masculin, seria Vest, a avut parte de partide spectaculoase în prima zi.

În meciul de deschidere al turneului, CSU Vest Timișoara, la care a debutat Ovidiu Darlaczi (17 ani), unul dintre cei mai valoroși jucători români ai noului val,a învins cu scorul de 3-1 pe CSS 2 Baia Mare.

În cea de-a doua partidă, gazdele de la CSM Câmpia Turzii au obținut o victorie rapidă în fața celor de la CSU Brașov, scor 3-0.


Divizia A2 (m), Seria Vest – programul turneului semifinal

Vineri

CSU Vest Timișoara – CSS 2 Baia Mare 3-1 (28-26, 22-25, 25-18, 25-21)

CSM Câmpia Turzii – CSU Brașov 3-0 ( 25-11, 25-19, 25-22)

Sâmbătă

CSU Brașov – CSS 2 Baia Mare

CSM Câmpia Turzii – CSU Vest Timișoara

Duminică

CSU Vest Timișoara – CSU Brașov

CSM Câmpia Turzii – CSS 2 Baia Mare

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns