Divizia A2 (m) – Seria Vest: Rezultatele primei etape a turneului din play-off

timisoara volei divizia a2 masculin
timisoara volei divizia a2 masculin
UVT Timisoara

La Zalău a început luni turneul din cadrul play-off-ului Seriei Vest a Diviziei A2 la volei masculin.

Învingătoarele primei etape au fost UVT Timișoara, care s-a impus cu scorul de 3-1 în fața gazdelor de la Volei Club Zalău, și CSS 2 Baia Mare, care a dispus cu 3-2 de CSM Câmpia Turzii.

Ocupantele primelor două locuri se vor califica la turneul de promovare în Divizia A1, care va avea loc în perioada 19-21 mai. Din Seria Est s-au calificat deja Dinamo și CSM Suceava.


Divizia A2 (m) – Seria Vest: Programul și rezultatele turneului din play-off

Luni, 1 mai

CSS 2 CNE Baia Mare – CSM Câmpia Turzii 3-2

UVT Timișoara – Volei Club Zalău 3-1

Marți, 2 mai

CSS 2 CNE Baia Mare – UVT Timișoara

CSM Câmpia Turzii – Volei Club Zalău

Miercuri, 3 mai

Volei Club Zalău – CSS 2 CNE Baia Mare

UVT Timișoara – CSM Câmpia Turzii

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns