Divizia A2 (m) – Seria Vest: Știința Bacău și CSM Câmpia Turzii s-au calificat la turneul de promovare. Rezultatele etapei a doua a turneului semifinal

campia turzii volei divizia a2 seria vest

Turneul semifinal al Seriei Vest din cadrul Diviziei A2 la volei masculin și-a lămurit necunoscutele după doar două zile.
Echipa locală, Știința Bacău, și CSM Câmpia Turzii și-au asigurat calificarea la turneul de promovare, care va avea loc în perioada 11-13 mai. Ele au învins azi pe Volei Club Zalău, respectiv LAPI Dej, în etapa a doua și astfel nu au cum să mai piardă primele două locuri în clasamentul final.

În aceste condiții, ultima zi, cea de duminică, e una în care se joacă doar pentru palmares și clasamentul final al grupei. Probabil că ar fi bine ca pe viitor să se schimbe puțin sistemul de disputare al acestor turnee, pentru ca și ultima zi să conteze. Concret, probabil că ar fi bine să se adopte sistemul aplicat în grupele Turneului Campionilor la tenis, adica în a doua zi să joace între ele învingătoarele primei etape, respectiv învinsele primei runde. Astfel, se va cunoaște doar o singură calificată după primele două zile, iar în ultima etapă se vor juca meciuri care chiar vor conta.Divizia A2 (m) – Seria Vest: Programul și rezultatele turneului semifinal (Bacău)

Vineri, 13 aprilie

Știința Bacău – LAPI Dej 3-0

Volei Club Zalău – CSM Câmpia Turzii 0-3

Sâmbătă, 14 aprilie

Știința Bacău – Volei Club Zalău 3-0

LAPI Dej – CSM Câmpia Turzii 0-3

Duminică, 15 aprilie

10.00 Volei Club Zalău – LAPI Dej

11.30 CSM Câmpia Turzii – Știința Bacău

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns