Divizia A2 (m): Turneul de promovare în Divizia A1 va avea loc la Bacău

stiinta bacau volei masculin volei
stiinta bacau volei masculin volei
Stiinta Bacau s-a calificat in turneul de promovare (foto: sport.bacaul.ro)

Azi, la sediul Federaţiei Române de Volei a avut loc licitaţia pentru desemnarea gazdei turneului de promovare în Divizia A1 la volei masculin. Meciurile vor avea loc la Bacău.

Câştigătoare a licitaţiei a fost formaţia Ştiinţa Bacău, astfel că, în perioada 13-15 mai în oraşul lui Bacovia se va decide numele celor două echipe promovate în Divizia A1 la volei masculin,.

La această competiţie vor participa patru echipe. Două din Seria Est (Ştiinţa Bacău şi Steaua) şi două din Seria Vest (CSU Vest Timişoara şi CSM Câmpia Turzii). Acestea au obţinut dreptul de a juca în turneul de promovare după ce au serminat pe primele două locuri în turneul semifinal din Seria Est, respectiv turneul semifinal din Seria Vest.


Sistemul de desfăşurare a competiţiei e simplu: fiecare echipă va juca împotriva fiecărei formaţii, iar primele două clasate la final vor obţine promovarea pe prima scenă a voleiului masculin.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns