Divizia A2 (m) – Vest: CSU Vest Timișoara are maximum de puncte. Rezultatele înregistrate în etapa a opta

timisoara volei diviziaa2 rezultate etape
timisoara volei diviziaa2 rezultate etape
Timisorenii sunt pe primul loc in clasamentul turului (foto: sporttim.ro)

Cea de-a opta etapă a Seriei Vest din cadrul Diviziei A2 la volei masculin a reconfirmat superioritatea timișorenilor în această serie.

CSU Vest Timișoara a învins cu 3-0 la Brașov și a obținut a șaptea victorie din tot atâtea meciuri disputate în liga secundă. Într-o altă partidă, CSS 2 Baia Mare a dispus cu 3-1 de codașa CSS LAPI Dej.

Rezultatele etapei a opta a Diviziei A2 (m) – Vest

CSU Brașov – Universitatea Vest Timișoara 0-3

ACS Volei Club Zalău – CS Provolei Arad 1-3

CSS 2 Baia Mare – CSS CNE Lapi Dej 3-1

CSM Câmpia Turzii stă

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns