Divizia A2 (m) – Vest: CSU Vest Timișoara și-a păstrat invincibilitatea. Rezultatele complete ale etapei a noua

timisoara volei diviziaa2 rezultate etape
timisoara volei diviziaa2 rezultate etape
Timisorenii sunt pe primul loc in clasamentul turului (foto: sporttim.ro)

Seria Vest a Diviziei A2 la volei masculin a consemnat și în etapa a noua superioritatea liderului, CSU Vest Timișoara.

Timișorenii, liderii clasamentului, au învins cu scorul de 3-0 a doua clasată, Câmpia Turzii, și au obținut a opta victorie din tot atâtea meciuri disputate.

Merită remarcată și victoria brașovenilor la Arad, ei luându-și astfel revanșa pentru eșecul din tur.

De asemenea, trebuie consemnată victoria băieților de la Dej, o echipă care este formată din elevi aflați la diverse vârste ale junioratului, dar care au fost înscriși în competiție tocmai pentru a căpăta experiență. Iar orice meci disputat în competiția seniorilor înseamnă un mare pas înainte în cariera lor, iar o victorie nici nu mai spun ce înseamnă pentru ei.


Rezultatul etapei a noua a Diviziei A2 (m) – Vest

CSS CNE LAPI Dej – ACS Volei Club Zalău 3-0 (25-14, 25-19, 15-13)

CS ProVolei Arad – CSU Braşov 1-3 (25-18, 13-25, 16-25, 24-26)

CSU Vest Timişoara – CSM Câmpia Turzii 3-0

CSS 2 Baia Mare a stat.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns