Divizia A2 (m) – VEST: Etapa a noua programează derby-ul Timişoara – Câmpia Turzii

campia turzii universitatea timisoara volei divizia a2
campia turzii universitatea timisoara volei divizia a2
CSM Câmpia Turzii a fost invinsa acasa de Universitatea in turul campionatului (foto: Denisa Mărginean)

Etapa a noua a Diviziei A2 la volei masculin programează un meci cu adevărat interesant în Seria Vest. În Seria Est anul acesta nu se mai dispută nici o partidă.

CSU Vest Timişoara, ocupanta primului loc, şi CSM Câmpia Turzii, echipă clasată pe locul secund, vor disputa cel mai tare meci al etapei a noua a Seriei Vest din Divizia A2 la volei masculin. Timişorenii nu doar că sunt lideri, dar ei nu au pierdut nici un meci, având maximum de puncte.


Programul etapei a noua a Diviziei A2 (m) – Vest

CSS CNE LAPI Dej – ACS Volei Club Zalău

CS ProVolei Arad – CSU Braşov

CSU Vest Timişoara – CSM Câmpia Turzii

CSS 2 Baia Mare stă.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns