Divizia A2 (m) – Vest: Programul etapei a doua. La Zalău are loc și o acțiune caritabilă

volei club zalau 2015 diviziaa2
volei club zalau 2015 diviziaa2
Echipa Volei Club Zalau 2015, la startul ediției 2015/ 2016 a Diviziei A2

Seria A2 Vest la volei masculin a ajuns la etapa secundă. O rundă care este importantă mai ales prin prisma meciului de la Zalău, acolo unde se vor strânge și se vor face donații pentru un copil bolnav de cancer.

Partida dintre ACS Volei Club Zalău 2015 și CNE LAPI Dej, programată sâmbătă, de la ora 12.00, la Liceul Sportiv Avram Iancu din Zalău, reprezintă mai mult decât un simplu meci de volei. Reprezintă șansa tuturor zălăuanilor de a pune mână de la mână și a ajuta la salvarea unui copil care suferă de cancer, are nevoie de transfuzii de sânge și al cărui tratament constă 30.000 de euro. Dacă nu din dragoste de volei, din dragoste de viață și tot sper ca sala să fie plină sâmbătă.

AICI vedeți rezultatele primei etape din Divizia A2 Seria Vest.

Ca și la fete, Seria de Est a băieților va începe săptămâna viitoare deoarece în Est sunt doar 6 echipe înscrise față de 7 în Seria de Vest.

Programul etapei a doua a Diviziei A2 – Vest

  • Volei Club Zalău 2015 – CSS SNE LAPI Dej
  • CSU Brașov – CS Provolei Arad
  • CSM Câmpia Turzii – CSu Universitatea Timișoara
  • CSS Baia Mare stă.

Evident, și la Divizia A2 puteți să mă ajutați cu rezultatele, dacă doriți. Așadar, dacă jucați, oficiați, asistați sau doar auziți despre un meci și un scor și aveți două minute, vă rog să mi-l transmiteți, pentru a-i putea informa, la rândul meu, pe ceilalți iubitori ai voleiului. O puteți face pe Facebook – pe pagina personală sau pe cea a site-ului, pe care o vedeți mai jos. De asemenea, pe adresele de mail contact@doarvolei.ro, andreiconstantinescu@yahoo.com sau andrei@doarvolei.ro . Dacă folositi Watsapp, numarul meu este 0730 660361. Vă mulțumesc foarte mult, sunt sigur că, prin ajutorul vostru, vom putea completa rezultatele.
[wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns