Divizia A2 (m) – Vest: CSU Timișoara a pierdut primul set. Rezultate din etapa a șasea

universitatea timisoara volei masculin
universitatea timisoara volei masculin
Universitatea de Vest Timisoara in timpul unui meci din campionatul trecut (foto: sporttim.ro)

CSU Universitatea Vest Timișoara continuă drumul spre prima ligă.

Timișorenii au câștigat al cincilea meci din acest tur de campionat, pierzând, însă, primul set din acest sezon. E posibil să se fi resimțit și oboseala, având în vedere că vineri timișorenii au jucat un meci în devans pentru etapa a 12-a, contra celor de la Lapi Dej. Voleibaliștii de pe Bega l-au câștigat și pe acela, cu scorul de 3-0.

Jucătorilor din Dej le-a făcut bine înfrângerea, dacă se poate spune asta, căci au învins cu 3-1 la Arad. Merită remarcată și victoria celor de la Campia Turzii, obtinuta in fata unei echipe a Zalăului decimate de accidentări. Merită remarcată în special pentru că este a patra consecutivă a gazdelor.


Divizia A2 (m) – Vest: rezultatele etapei a șasea

CSM Câmpia Turzii – ACS Volei Club Zalău 3-0

CSU Universitatea Vest Timisoara – CSS 2 Baia Mare 3-1

CS Provolei Arad – CSS CNE Lapi Dej 1-3

CSU Brașov a stat

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns