Divizia A2 (m) – Vest: Rezultatele complete ale etapei a treia. CSU Brașov a obținut prima victorie

csu brasov volei divizia a2
csu brasov volei divizia a2
CSU Brasov a obtinut prima victorie in liga a doua

Etapa a treia a Diviziei A2 la volei masculin a oferit azi o premieră: victoria formației CSU Brașov, prima din actuala ediție a ligii secunde.

CSU Brașov a învins la Dej, obținând primul succes, așa cum spuneam, din acest sezon. În celelalte meciuri, am mai consemnat o victorie în deplasare, Câmpia Turzii la Arad, dar și una pe propriul teren, la Baia Mare, acolo unde gazdele au învins pe ACS Zalău.

AICI vedeți rezultatele primei etape a Diviziei A2 (m) – Est

Rezultatele etapei a treia, Divizia A2 (m) – Vest

CS Provolei Arad – CSM Câmpia Turzii 1-3 (25-18, 19-25, 18-25, 17-25)

CSS CNE LAPI Dej – CSU Brașov 1-3 (25-22, 20-25, 21-25, 30-32)

CSS 2 Baia Mare – ACS Volei Club Zalău 3-0 (25-13, 25-19, 25-7)

CSU Universitatea Timișoara stă

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns