Divizia A2 (m) – Vest: Se știu toate cele patru echipe calificate la turneul semifinal

campia turzii volei masculin divizia a2
campia turzii volei masculin divizia a2
CSM Campia Turzii in sezonul 2015/ 2016 (Foto: Denisa Marginean)

Meciurile cu numărul 2 din cadrul play-off-ului Seriei Vest la volei masculin au fost și ultimele din această fază pentru echipele implicate.

Toate favoritele s-au impus și în cea de-a doua manșă, astfel că acum avem deja componența tabloului turneului semifinal, acolo unde CSU Vest Timișoara se calificase direct, fără înfrângere în sezonul regulat.

CSM Câmpia Turzii a câștigat și în deplasare, la Zalău, cu 3-0, și s-a calificat în turneul care o poate aduce mai aproape de prima ligă. De asemenea, CSU Brașov și-a confirmat statutul de favorită și va bifa o nouă prezență în turneul semifinal. CSS 2 Baia Mare a câștigat duelul de la Dej, cu foarte tânăra echipă locală, care părăsește competiția cu o experiență care le va folosi incredibil de mult jucătorilor săi în campionatele de cadeți și juniori, acolo unde evoluează de fapt fiecare.


Divizia A2 (m) – Vest, programul meciurilor 2 – play-off

ACS Volei Club Zalău – CSM Câmpia Turzii 0-3 (22-25, 21-25, 25-27) – În prima manșă: 0-3. Scor general 0-2

CSS CNE LAPI Dej – CSS 2 Baia Mare 0-3 – În prima manșă: 2-3. Scor general 0-2

CSU Brașov – ProVolei Arad 3-0 – În prima manșă: 3-0. Scor general 0-2

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns