Divizia A2 (m) – Vest: Aradul si Timișoara, victorii la debut. Iată rezultatele primei etapei

cs provolei arad volei masculin
cs provolei arad volei masculin
CS ProVolei Arad joaca si in liga secunda a seniorilor

Prima etapă a campionatului masculin din cadrul seriei Vest a Diviziei A2 a adus o victorie rapidă a timișorenilor în fața brașovenilor, și meciuri echilibrate la Arad și Dej.

CSU Vest Timișoara s-a impus în mai puțin de o oră în fața celor de la CSU Brașov, afirmându-și din start statutul de favoriți la calificarea în turneul de promovare de la finalul sezonului.

Tot azi s-a mai disputat un meci interesant, la Arad, acolo unde echipa locală a învins pe divizioanara secundă din Zalău.

La Dej, băimărenii au învins cu scorul de 3-1.

Rezultatele primei etape

CSU Vest Timișoara – CSU Brașov 3-0 (18, 13, 12)

CS ProVolei Arad – ACS Volei Club Zalău 3-1 (25-23, 25-23, 26-28, 25-17)

CSS CNE LAPI Dej – CSS 2 Baia Mare 1-3

CSS 2 CNE Baia Mare a stat

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Divizia A2 (m) – Vest: Aradul si Timișoara, victorii la debut. Iată rezultatele primei etapei

Lasă un răspuns