Divizia A2 (m) – Vest: Timișoara a încheiat turul neînvinsă. Rezultatele etapei a șaptea

timisoara volei diviziaa2 rezultate etape
timisoara volei diviziaa2 rezultate etape
Timisorenii sunt pe primul loc in clasamentul turului (foto: sporttim.ro)

S-a încheiat și turul în Seria de Vest a Diviziei A2 la volei masculin.

CSU Vest Timișoara și-a continuat perioada de invincibilitate în liga secundă a Seriei de Vest. Bănățenii au încheiat turul cu un singur set pierdut. Pe locul secund a terminat turul surprinzătoarea echipă din Câmpia Turzii, care a pierdut un singur meci, contra liderului grupei. Locul trei e ocupat de tânăra echipă din Baia Mare.

Iată rezultatele complete ale etapei a șaptea, ultima a turului. Acum, campionatul va lua o pauză de două săptămâni, urmând să se reia pe 5 decembrie.


Rezultatele etapei a șaptea a Diviziei A2 (m) – Vest

CSS 2 Baia Mare – ProVolei Arad 3-2 (18-25, 25-14, 28-26, 17-25, 15-8)

ACS Volei Club Zalău – CSU Vest Timișoara 0-3 (21-25, 16-25, 18-25)

CSU Brașov – CSM Câmpia Turzii 1-3 (27-25; 13-25; 20-25; 17-25) – Meciul s-a disputat la Câmpia Turzii

CSS CNE Lapi Dej – a stat

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns