Divizia A2 (m): Vineri începe turneul de promovare în prima ligă

steaua volei divizia a2 masculin
steaua volei divizia a2 masculin
Steaua joaca in turneul de promovare

La Bacău se va disputa, de vineri și până duminică, turneul de promovare în Divizia A1 la volei masculin.

Patru echipe se vor bate timp de trei zile pentru două locuri în Divizia A1 la volei masculin. Rețeta e deja consacrată, iar meciurile se anunță chiar foarte interesante. Știința Bacău, Steaua, CSU Vest Timișoara și CSM Câmpia Turzii sunt formațiile care se vor lupta pentru a juca în sezonul viitor pe prima scenă a voleiului.

Regulamentul turneului de promovare e simplu: fiecare echipă joacă împotriva fiecărei echipe, primele două clasate calificându-se în prima ligă.
Iată programul turneului

Vineri, 13 mai

Ora 15.00: Steaua – CSM Câmpia Turzii

Ora 17.00: Știința Bacău – CSU Vest Timișoara

Sâmbătă, 14 mai

Ora 15.00: CSU Vest Timișoara – CSM Câmpia Turzii

Ora 17.00: Știința Bacău – Steaua

Duminică, 15 mai

Ora 10.30: Steaua – CSU Vest Timișoara

Ora 12.30: Știința Bacău – CSM Câmpia Turzii

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns