Divizia A2 (m) Est: Rapid a câștigat după un meci de peste două ore cu Dacia Buzău. Rezultatele din play-off

rapid volei masculin seria est
rapid volei masculin seria est
Rapid a castigat primul meci din play-off

Prima etapă a play-off-ului din Seria Est a Diviziei A2 la volei masculin ne-a oferit un meci dramatic în sala Rapid.

Rapid s-a impus cu scorul de 3-2 în propria sală în fața formației Dacia Buzău, într-unul dintre cele mai spectaculoase și dramatice meciuri disputate în acest sezon în Seria Est. Cu această victorie obținută la capătul a 141 de minute,  giuleștenii conduc cu 1-0 și mai au nevoie de un succes pentru a se califica în turneul semifinal, programat în luna aprilie.

În cel de-al doilea meci al zilei, CSM Suceava s-a impus cu 3-0 în fața Științei București și este, de asemenea, la o victorie de calificarea în turneul semifinal.

În Seria Est vom avea două partide, Știința Bacău și Steaua fiind direct calificate în turneul semifinal ca ocupante ale primelor două locuri la finalul sezonului regulat.

Meciurile cu numărul 2 din play-off vor avea loc sâmbăta viitoare, iar eventualele meciuri decisive peste două săptămâni.


Divizia A2 (m) Est – Rezultate meciuri play-off (etapa 1)

Rapid – Dacia Buzău 3-2 (25-20, 24-26, 28-26, 22-25, 16-14)

CSM Suceava – Știința București 3-0

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns