Divizia A2 (m): Sâmbătă se dispută meciurile 2 din play-off

campia turzii zalau volei divizia a2
campia turzii zalau volei divizia a2
Campia Turzii si Zalau la capatul meciului din play-off (foto: Denisa Marginean)

Sâmbătă este ziua care poate fi hotărâtoare pentru stabilirea numelor echipelor calificare în turneul semifinal din fiecare Serie a Diviziei A2 la volei masculin.

În Seria Est, Rapid și CSM Suceava, învingătoare în primele meciuri, vor juca de data aceasta în deplasare la Buzău, respectiv Știința București. Steaua și Știința Bacău sunt deja calificate în turneul semifinal.

În Seria Vest, Câmpia Turzii, CSS Baia Mare și CSU Brașov pornesc cu avantajul victoriei din primul tur. CSU Vest Timișoara este direct calificată în turneul semifinal.

În caz de egalitate după două meciuri, sâmbăta viitoare se va disputa și o a treia partidă, care va fi decisivă.

Divizia A2 (m) – Est, programul meciurilor 2 – play-off

Dacia Buzău – Rapid (în tur 2-3)

Știința București – CSM Suceava (în tur 0-3)


Divizia A2 (m) – Vest, programul meciurilor 2 – play-off

ACS Volei Club Zalău – CSM Câmpia Turzii (în tur 0-3)

CSS CNE LAPI Dej – CSS 2 Baia Mare (în tur 3-2)

CSU Brașov – ProVolei Arad (în tur 3-0)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns