Divizia A2 – Seria Est: S-a încheiat sezonul regulat. Programul play-off-ului

CSM Focșani după victoria cu CSM București

S-au încheiat meciurile din sezonul regulat al Seriei Est din Divizia A2 la volei feminin. Drept urmare, se știu și confruntările din play-off. 
În ultima etapă a sezonului regulat al Seriei Est a Diviziei A2 la volei feminin s-au înregistrat rezultatele: CSM Focșani – CSM București 3-2 și CSU Hygienium Galați – CTF Mihai I 3-0, acest meci disputându-se acum aproximativ o lună, în devans.

Cert e că, în urma disputării tuturor meciurilor din Seria Est, avem următorul clasament:

Clasament Seria Est

  1. CSM Constanța…………….26 puncte
  2. CSU Hygienium Galați….21 puncte
  3. Sport Plus Brăila………….20 puncte
  4. CSM București…………….13 puncte
  5. CSM Focșani…………………6 puncte
  6. CTF Mihai I…………………..4 puncte

Următoarea fază a campionatului este cea a play-off-ului, la capătul căreia se vor stabili calificatele în turneul final al Seriei Est. Acolo vor ajunge patru formații, două fiind cunoscute: CSM Constanța și CSU Hygienium Galați, primele două echipe din clasament la finalul sezonului regulat.

Celelalte patru echipe se vor lupta pentru ocuparea celorlalte două locuri rămase libere, în cadrul play-off-ului. Regulile de împerechere sunt clare, ocupanta locului 3 joacă împotriva formației de pe 6, iar formațiile de pe locurile 4, respectiv, 5, se luptă între ele.

Adică vom avea meciurile: Sport Plus Brăila – CTF Mihai I și CSM București – CSM Focșani.
Când se vor disputa meciurile din play-off-ul Seriei Est a Diviziei A2 (f)

Partidele se vor disputa după sistemul cel mai bun din trei partide, cu primul și al treilea meci pe terenul formației mai bine clasate. Datele de disputare ale întâlnirilor sunt: 18 martie, 25 martie și 1 aprilie.

Turneul final al Seriei Est va avea loc 21-23 aprilie în organizarea uneia dintre formațiile calificate. Primele două clasate vor ajunge în turneul de promovare în Divizia A1, acolo unde se vor duela cu primele două clasate din turneul final al Seriei Vest pentru cele două locuri care vor duce în prima divizie.
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI</

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns