Divizia A2 – Vest: Agroland Timișoara și CSU Oradea s-au calificat în turneul semifinal

agroland timisoara bravol brasov volei
agroland timisoara bravol brasov volei
Fetele de la Agroland si Bravol Brasov la finalul partidelor din play-off

S-au stabilit toate cele patru participante în turneul semifinal al Diviziei A2 la volei feminin, seria Vest.

Agroland Timișoara și CSU Oradea s-au alăturat în acest weekend formațiilor Medicina CNUE Târgu Mureș și CSU Politehnica Timișoara, care erau deja calificate. Prima în calitate de campioană a sezonului regulat, iar cea de-a doua în calitate de absență a adversarei, echipa din Baia Mare anunțând că oricum nu va participa la turneul semifinal, deci neavând de ce să mai joace în baraj.

Azi, Agroland Timișoara a obținut a doua victorie în fața brașovencelor și se mai apropie cu un pas de obiectiv, lupta pentru promovare.

CSU Oradea s-a calificat cumva împotriva calculelor hârtiei. Ocupantă a locului 5 după sezonul regulat, formația orădeană a reușit să revină de la 0-2 în meciul de la Satu Mare, ocupanta locului 4, și să câștige cu 3-2. Astfel, cu moralul foarte sus, CSU a învins și pe propriul teren cu 3-1 și s-a calificat în turneul semifinal care va avea loc la începutul lunii aprilie.


Divizia A2 (f) – Vest: rezultatele meciurilor din play-off

CSU Oradea – CSM Satu Mare 3-1 (în primul meci 3-2)

Agroland Timișoara – CSU Bravol Brașov 3-1 (24-26, 25-11, 25-20, 25-21) și 3-0 în meciul disputat duminică

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns