Divizia A2 – Vest (f): Agroland a câștigat derby-ul Timișoarei. Sâmbătă se joacă ultimele două meciuri ale primei etape.

agroland timisoara volei seria vest
agroland timisoara volei seria vest
Agroland Timisoara a debutat cu o victorie

Sezonul voleibalistic din liga secundă s-a deschis cu derby-ul Timișoarei.

Așa cumsera de așteptat, Agroland, formație care s-a întărit cu scopul declarat de a nu mai rata promovarea, s-a impus în fața celor de la Politehnica Timișoara, într-o partidă considerată în deplasare. Celelalte două partide ale etapei inaugurale a Seriei Vest se vor disputa sâmbătă.


Etapa I – Divizia A2 Vest (f)

Vineri, 14 octombrie

Politehnica Timișoara – Agroland Timișoara 1-3 (14-25, 25-23, 14-25, 22-25)

Sâmbătă, 15 octombrie

Ora 12.00: Medicina Tg. Mureș – CSM Satu Mare

CSU Oradea – Provolei Arad

”U” Cluj stă

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns