Dolce Sport va transmite în direct toate meciurile naționalei României de la Europeanul feminin. Iată programul complet

afis europene volei olanda belgia
afis europene volei olanda belgia
Europenele feminine din Olanda si Belgia au un afis foarte bine realizat

Cu pași mici, parcă pe nesimțite, se apropie și turneul final al Campionatului European de volei feminin. Programată în perioada 26 septembrie – 4 octombrie, în Olanda și Belgia, competiția va reuni la start 16 naționale, printre care și România.

Antrenată de selecționerul argentinian Guillermo Gallardo, naționala României va juca în grupa D, care își va disputa meciurile la Eindhoven, adversare urmând să-i fie echipele Cehiei, Germaniei și Serbiei. Vestea bună este că le vom putea urmări pe fetele noastre în direct pe Dolce Sport 1.

Azi cei de la postul de televiziune care deține drepturile de transmisie pentru România mi-au trimis programul transmisiunilor directe din faza grupelor, și pot să vă spun că toate cele trei meciuri ale naționalei noastre vor fi în direct pe Dolce Sport 1 sau Dolce Sport 2.

Programul meciurilor României este următorul:

  • Sâmbătă, 26 septembrie, Cehia – România, ora 16.00, în direct la Dolce Sport 3
  • Duminică, 27 septembrie, România – Germania, ora 16.00, în direct la Dolce Sport 1
  • Luni, 28 septembrie, România – Serbia, ora 21.00, în direct la Dolce Sport 2.

De asemenea, din faza grupelor, Dolce Sport va mai transmite următoarele partide:

  • Sâmbătă, 26 septembrie, Serbia – Germania, ora 19.00, în direct la Dolce Sport 4
  • Sâmbătă, 26 septembrie, Turcia – Azerbaidjan, ora 21.30, în direct la Dolce Sport 4
  • Duminică, 27 septembrie, Cehia – Serbia, ora 20.00, înregistrat la Dolce Sport 3
  • Luni, 28 septembrie, Germania – Cehia, ora 18.00, în direct la Dolce Sport 2

Știu că majoritatea dintre voi știți lucrurile care vor urma, dar sper ca măcar o persoană din afara voleiului să intre pe acest text și să afle câteva date despre Europenele feminine din Olanda și Belgia. Așa cum v-am spus, la turneul final participă 16 echipe împărțite în patru grupe de câte 4.

Grupa A se va disputa la Apeldoorn, în Olanda, și va reuni echipele Sloveniei, Olandei, Poloniei și Italiei.

Grupa B se va disputa la Antwerp, în Belgia, și va reuni echipele Ungariei, Belgiei, Turciei și Azerbaidjanului.

Grupa C se va disputa la Rotterdam, în Olanda, și va reuni echipele Bulgariei, Rusiei, Croației și Belarus.

Despre Grupa D, cea a României, am vorbit deja.Câștigătoarele celor 4 grupe se vor califica direct în sferturile de finală. Adversarele lor vor fi decise după un play-off în care vor juca, după sistemul ”cruce” ocupantele locurilor 2 și 3. Astfel, împerecherea e între grupele B și D (locul 2 din B va juca împotriva locului 3 din D și invers), respectiv între grupele A și C, după același principiu.

Apoi urmează, evident, sferturile de finală, semifinalele și finalele pentru aur și pentru bronz. După faza grupelor toate meciurile sunt eliminatorii.

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns