Doliu în voleiul mondial: Miguel Ángel Falasca a decedat la doar 46 de ani

Miguel Ángel Falasca a murit la doar 46 de ani

Doliu în voleiul mondial. Miguel Ángel Falasca, cel mai valoros voleibalist din istoria Spaniei, a decedat vineri, la doar 46 de ani. El a suferit un infarct în timp ce se afla la nunta unuia dintre asistenții săi de la Monza.




Născut în Argentina, Miguel Ángel Falasca, a fost cel mai important voleibalist din istoria Spaniei, fiind elementul decisiv al victoriei istorice obținute de iberici la Campionatul European din 2007, încheiat cu câștigarea singurului titlu continental din istoria spaniolilor. Falasca a jucat cu naționala țării sale la Jocurile Olimpice din 2000 și a fost cel mai bun ridicător al Cupei Mondiale din 2007.

De-a lungul carierei, Miguel Ángel Falasca a jucat pentru echipe de calibru, precum Son Amar Palma, Modena Volley, Knack Roeselare sau Skra Belchatow, cucerind cu acestea câteva titluri naționale, Top Teams Cup și disputând finala Campionatului Mondial al Cluburilor sau a Ligii Campionilor.

Și ca antrenor, Falasca a avut succes. El a condus pe Skra Belchatow spre titlul din Polonia, dar a lucrat și cu naționala Cehiei. În ultimul sezon, el a antrenat pentru prima dată o echipă feminin, Saugella Monza, pe care a dus-o la câștigarea trofeului în Challenge Cup în această primăvară.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns