Doliu în voleiul românesc: antrenorul Marius Țig a încetat din viață

Marius Țig, alături de foștii săi sportivi de la CSS Galați

Voleiul românesc este în doliu. Antrenorul Marius Țig a încetat din viață la doar 63 de ani.
Fost voleibalist de clasă, mulți ani jucător pe prima scenă a primei divizii, Marius Țig a crescut timp de peste două decenii generații de jucători la echipele de copii și juniori ale CSS Galați.

Marius Țig, alături de foștii săi sportivi de la CSS Galați
Marius Țig, alături de foștii săi sportivi de la CSS Galați (FOTO: Doarvolei.ro)

De doi ani, se mutase împreună cu familia la Brașov, acolo unde a antrenat în ultima ediție de campionat divizionara secundă CSU Brașov, cu care ar fi trebuit să participe, dacă nu s-ar fi suspendat campionatul, la faza a doua a play-off-ului Seriei Vest a Diviziei A2 la volei masculin.

Jucătorii echipei masculine de volei CSU Brașov, la fotografia oficială de grup
Marius Țig, în mijlocul elevilor săi de la formația CSU Brașov, în campionatul 2019/ 2020

Un foarte bun prieten al site-ului Doarvolei.ro, Marius Țig era, printre altele, tatăl jucătoarei de tenis Patricia Țig, de care era extrem de mândru și pe care a susținut-o din toate puterile să ajungă în topul tenisului feminin.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns