Duminica începe și campionatul junioarelor. Iată programul primei etape

medicina targu mures campioana junioare volei
medicina targu mures campioana junioare volei
Medicina Targu Mures e campioana nationala la junioare

Duminică se dă startul și în campionatul de volei destinat junioarelor.

Actuala ediție a campionatului junioarelor strânge la start 41 de echipe, împărțite în 8 grupe. La finalul returului, primele clasate vor merge în turneele semifinale primele trei clasate din fiecare serie.

Faza semifinală se va desfăşura în doua etape:

  – etapa I a se va desfășura sub formă de turnee cu 4 serii de 4/6 echipe, în perioada 17.03 – 19.03.2017

etapa a II a – echipele clasate pe locurile 2 și 3 în etapa I a vor fi împarțite în două grupe de 4 echipe și vor disputa un turneu în perioada 31.03. – 02.04.2017. Se califică pentru faza finală echipele clasate pe primul  loc în  seriile semifinale din etapa I, precum și echipele clasate pe locul 1 în grupele din etapa a II a. Astfel, turneul final, care e programat în perioada 3-7 mai 2017, va reuni la starrt 6 formații, nu 8 ca până acum. Ele vor juca după sistemul fiecare cu fiecare, prima clasată devenind campioană.
Ca limită de vârstă, la acest campionat au voie să participe jucătoare născute în 1998-2000 și mai mici. Și în acest an s-a păstrat regula cu prezența pe teren a cel puțin 3 jucătoare din categoria de vârstă, precum și cea cu obligativitatea prezenței pe teren a unui jucătoare cu talie, adică de cel puțin 1,80 m înălțime.

Anul acesta a apărut și o regulă nouă: ”În cazul în care o echipă folosește în teren 2 sau mai mulți jucători cu talie, va primi bonus 1 punct pentru fiecare joc desfășurat în aceste condiții”

Iată în continuare programul primei etape la juniori, nu înainte de a vă ruga, fie că sunteți jucători, antrenori, arbitri sau părinți, să îmi transmiteți și mie rezultatele fie pe e-mail,la adresa contact@doarvolei.ro, fie pe pagina de Facebook a paginii Doarvolei sau pe Watsapp, la numarul 0730660361

Multă baftă tuturor în  noul sezon!

Campionatul junioarelor, ETAPA 1

Seria A

CSS Bacau – CSS Unirea Iasi

LPS Unic Piatra Neamt – CSS ACSV Donaris 2010 Galati

CSS B. P. Hasdeu Buzău – stă.

Seria B

CSM LPS Braila – CSS 1 Momentos Constanta – amânat

CSS Tulcea – CS Laguna B. P. Hasdeu Constanta

CSM Danubiu Tulcea – stă

Seria C

CTF Mihai I Bucuresti – CSM Bucuresti

CNMV Ploiesti – CSS 5 Bucuresti

Spike Bucuresti – Dinamo Bucuresti – amanat

Seria D

CSM Codlea – ASC Juvenil C.N. Titulescu

CS Muscel Câmpulung – LPS Viitorul Pitesti

CSS Sibiu – stă

Seria E

CSS Targu Mures – CSS Blaj

CSS Tarnaveni – CSU Medicina CNUE  Targu Mures

CSS Toplița – stă

Seria F

CNMB Ramnicu Valcea – CSS Caransebes

CNNT Craiova – CSS Lugoj

CNS Cetate Deva – stă

Seria G

Agroland Timisoara – Era Sport Oradea

CSS Stei – CSS Bega Timisoara

Westar Arad – stă

Seria H

CSS 2 CNE CSM Baia Mare – LPS Bihorul Oradea

CSS Turda – CSS Sighetul Marmatiei

LPS U Cluj – stă

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns