Duminică începe turneul european de calificare la Jocurile Olimpice. Programul partidelor

Antrenorii nationalelor prezente la turneul european de calificare la Jocurile Olimpice, alaturi de masca ce insoteste echipele la Tokyo 2020

Cel mai interesant turneu continental de volei masculin de calificare la Jocurile Olimpice, cel european, începe duminică, la Berlin. Prima clasată va juca la cea mai importantă competiție din sport.
Opt echipe europene, cele clasate cel mai bine în ierarhia continentală necalificate la Tokyo 2020 după turneele din luna august, se vor lupta, începând de duminică, pentru singurul loc calificant din Europa la Jocurile Olimpice. Ele au fost împărțite în două grupe, primele două clasate din fiecare calificându-se în finală.

În Grupa A vor juca Germania, Slovenia, Belgia și Cehia, iar în Grupa B Franța, Serbia, Bulgaria și Olanda. Așa cum se vede, Grupa B e mult mai puternică și e de așteptat ca de acolo să vină și cele două finaliste. Până acum o săptămână Franța și Serbia păreau cele mai bune echipe, dar acum, după problemele din lotul francezilor, sârbii, campionii europeni en-titre, par marii favoriți la calificare. De asemenea, și bulgarii ar putea avea un cuvânt de spus, Sokolov și coechipierii lui ratând calificarea directă la JocurileOlimpice în vara trecută, la Varna, când au avut minge de meci la scorul de 2-0 la seturi cu Brazilia. Sud-americanii au revenit și s-au impus cu 3-2, obținând ei calificarea la Tokyo 2020.
Mai jos puteți vedea programul meciurilor, orele de începere fiind ale României. Pentru cine vrea să le urmărească, există forma legală și care dă dovadă de respect pentru volei, abonamentul de o lună la eurovolley.tv (costă 5 euro, adică în jur de două pachete de țigări sau cinci sticle mari de Coca Cola) sau există varianta căutării diverselor stream-uri pe net. Avantajul cu Eurovolley.tv este că puteți vedea în acești bani și calificările feminine, care vor începe la mijlocul săptămânii viitoare, dar și etapa a patra din Liga Campionilor masculin și feminin, sau meciurile din cupele europene programate până la 5 februarie.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Ofertă specială Brățară Charm Volei
– click pe fotografia de mai jos pentru a vedea prețul.
Bratari charm Love Volleyball

Programul partidelor din calificările europene pentru Jocurile Olimpice (m)

Duminică, 5 ianuarie

14.30: Franța – Serbia (Grupa B)

17.30: Slovenia – Belgia (Grupa A)

20.30: Cehia – Germania (Grupa A)

Luni, 6 ianuarie

15.00: Olanda – Serbia (Grupa B)

18.00: Bulgaria – Franța (Grupa B)

21.10: Belgia – Germania (Grupa A)

Marți, 7 ianuarie

15.00: Bulgaria – Olanda (Grupa B)

18.00: Belgia – Cehia (Grupa A)

21.10: Germania – Slovenia (Grupa A)

Miercuri, 8 ianuarie

15.30: Serbia – Bulgaria (Grupa B)

21.45: Franța – Olanda (Grupa B)

18.30: Slovenia – Cehia (Grupa A)


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICIDacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns