Duminică se dă startul în campionatul juniorilor. Iată programul primei etape

baia mare campioana volei masculin
baia mare campioana volei masculin
CSS 2 Baia Mare este campioana juniorilor

Vacanța s-a încheiat, iar de duminică încep meciurile oficiale în voleiul românesc. Deschizători de drum sunt juniorii și junioarele. Evident, o să vă rog să mă ajutați, ca de obicei, să strângem împreună rezultatele etapei.

Campionatul Național de juniori debutează duminică. Actuala ediție strânge la start 21 de echipe, împărțite în patru serii. Grupa A are 4 formații, grupa B cinci, iar grupele C și D câte 6.

La finalul returului, primele clasate vor merge în turneele semifinale, după cum urmează: primele trei clasate din seria A, primele 4 clasate din seriile B-D și cel mai bun loc 5 din grupele de 6 echipe.
Faza semifinală se va desfăşura în doua etape:

  – etapa I a se va desfășura sub formă de turnee cu 4 serii de 4/6 echipe, în perioada 17.03 – 19.03.2017

etapa a II a – echipele clasate pe locurile 2 și 3 în etapa I a vor fi împarțite în două grupe de 4 echipe și vor disputa un turneu în perioada 31.03. – 02.04.2017. Se califică pentru faza finală echipele clasate pe primul  loc în  seriile semifinale din etapa I, precum și echipele clasate pe locul 1 în grupele din etapa a II a. Astfel, turneul final, care e programat în perioada 3-7 mai 2017, va reuni la starrt 6 formații, nu 8 ca până acum. Ele vor juca după sistemul fiecare cu fiecare, prima clasată devenind campioană.

Ca limită de vârstă, la acest campionat au voie să participe jucători născuți 1998-1999 și mai mici. Și în acest an s-a păstrat regula cu prezența pe teren a cel puțin 3 jucători din categoria de vârstă, precum și cea cu obligativitatea prezenței pe teren a unui jucător cu talie, adică de cel puțin 1,93 m înălțime.

Anul acesta a apărut și o regulă nouă: ”În cazul în care o echipă folosește în teren 2 sau mai mulți jucători cu talie, va primi bonus 1 punct pentru fiecare joc desfășurat în aceste condiții”

Iată în continuare programul primei etape la juniori, nu înainte de a vă ruga, fie că sunteți jucători, antrenori, arbitri sau părinți, să îmi transmiteți și mie rezultatele fie pe e-mail,la adresa contact@doarvolei.ro, fie pe pagina de Facebook a paginii Doarvolei sau pe Watsapp, la numarul 0730660361

Multă baftă tuturor în  noul sezon!

Campionatul juniorilor, ETAPA 1

Seria A

Nu se dispută nici un meci

Seria B

CSS Dinicu Golescu Campulung Muscel – CSS 1 Constanta

CSS Tulcea – Dinamo Bucuresti

CTF Mihai I stă

Seria C

CNMB Ramnicu Valcea – CSS Caransebes

CNNT Craiova – CSS Blaj

CS Provolei Arad – CSS Bega Timisoara

Seria D

CSS Viitorul Cluj Napoca – ACS Simleul Sport

CSS Zalau – CSS Lapi Dej

CSS 2 CNE Baia Mare – Lps Bihorul Oradea

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns