Duminică se dispută cea de-a doua etapă a campionatului de JUNIORI. Iată programul meciurilor

cs provolei arad juniori volei
cs provolei arad juniori volei
CS Provolei Arad

În această duminică se dispută etapa a doua a Campionatului Național de volei pentru juniori. Evident, ca de fiecare dată, apelez la ajutorul vostru, ale celor care jucați, oficiați sau doar urmăriți din postura de spectatori meciuri din această întrecere, pentru a-mi comunica rezultatele, astfel încât să putem completa, meci cu meci și rezultat cu rezultat, grila etapei. La finalul materialului veți găsi câteva modalități de comunicare a rezultatelor.

AICI vedeți rezultatele primei etape a campionatului de juniori.

Iată în continuare programul complet al etapei juniorilor.

Etapa a II-a, duminică, 18 octombrie

Seria A

CSS Ramnicu Sarat – VCM LPS Piatra Neamt

CSS Galati – CSS Buzau

CSS Toplița stă

Seria B

CSM Ploiesti – Dinamo

CSS 1 Constanța – CSS Tulcea

CTF Mihai I Bucuresti – CVM Tomis Constanta

Seria C

CSS Sc.1 Metalul Otelul Rosu – CSS Bega

CSS Blaj – Provolei Arad

CNMB Ramnicu Valcea – CNNT Craiova

Seria D

LPS Bistrita – Css Lapi Dej

LPS Bihorul Oradea – Css Zalau

CSS Viitorul Cluj Napoca – CSS 2 Baia Mare

Cum vă rog să transmiteți rezultatele

Daca doriti ca toată lumea care iubește voleiul să afle rezultatele înregistrate în campionat, vă rog să-mi transmiteți rezultatele fie prin mesaj sau postare pe pagina de Facebook a site-ului, fie prin mesaj pe pagina personală de FB, fie prin mail, la andrei@doarvolei.ro sau contact@doarvolei.ro, fie prin Watsap la numărul de telefon 0730 660361 .

Nu e nici o problemă dacă primesc de mai multe ori același rezultat, nu trebuie să vă faceți nici un fel de problemă că ați deranja sau orice altceva. Pentru a știi în permanență în ce stadiu ne aflăm cu rezultatele, eu voi posta duminică la prânz un articol cu etapa de la juniori și un altul cu etapa de la junioare, articol care va fi updatat cu rezultatele pe măsură ce acestea vor fi completate. Iar de fiecare dată când vom completa împreună o serie acest lucru va fi anunțat pe Facebook.
[wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns