Duminică se dispută prima etapă în campionatele de juniori și de junioare. Iată programul meciurilor

agroland timisoara junioare echipa

Duminică se dă startul și în campionatele de juniori și de junioare.
Înainte de a vă prezenta programul primei etape, vă voi da câteva date generale despre această competiție. Echipele, după cum puteți vedea, sunt împărțite în mai multe serii, după criteriul geografic. Ele vor juca una împotriva celeilalte în etape programate la distanță de două săptămâni.

La masculin, competiția e rezervată jucătorilor născuți în 1999-2000 și mai mici, în vreme ce la feminin limita de vârstă este 1999-2001. E important de știut, deoarece echipele trebuie să aibă în permanență pe teren trei jucători din categoria de vârstă.

Există, desigur, așa cum v-ați obișnuit, criteriul înălțimii, condiția de talie fiind obligativitatea prezenței unui jucător de 1,93 sau mai înalt pe teren, iar la fete a unei jucătoare de 1,80 m sau mai înaltă. Dacă are prezenți pe teren pe toată durata meciului doi jucători sau două jucătoare cu talie, echipa respectivă primește un punct în plus în clasamentul seriei. Aceasta din urmă e o regulă aplicată doar la faza seriilor preliminare, care se încheie la 4 martie 2018.

Se califică în semifinale, la feminin, echipele clasate pe primele trei locuri în serii, iar la masculin primele patru clasate.
Semifinalele se dispută în două etape. În prima, echipele sunt împărțite în 4 grupe, în care se joacă fiecare cu fiecare. Perioada acestor turnee este 28 martie – 1 aprilie 2018 la feminin, respectiv 30 martie – 1 aprilie la masculin. Prima clasată din aceste grupe se califică la turneul final. Ocupantele locurilor 2-3 vor juca în etapa a doua a semifinalelor. Turneele acelea sunt programate în perioada 27-29 aprilie. Echipele clasate pe primul loc se califică la turneul final.

Turneele finale, care vor reuni 6 echipe, sunt programate în perioada 23-27 mai, atât la juniori, cât și la junioare. Se joacă fiecare cu fiecare, clasamentul final fiind cel de la sfârșitul celor cinci etape ale turneului.

Echipele campioane sunt CSS 2 Baia Mare, la masculin, respectiv Agroland Timișoara, la feminin.

Iată programul primei etape, atât la juniori, cât și la junioare. Ca în fiecare an, aștept rezultatele partidelor la care sunteți implicați ca jucători, arbitri sau spectatori. De asemenea, dacă aveți fotografii de la meciuri, sunt binevenite. Toate pot fi transmise pe e-mail, la adresa contact@doarvolei.ro , pe pagina de Facebook a site-ului doarvolei.ro, sau pe watsapp, la numărul 0730 660361.Juniori: Programul primei etape

Seria A

CSS Galati – LPS CSS Suceava

CSS Buzau – CNMV Ploiesti

LPS VCM Piatra Neamt – CN A. Vlahuta Ramnicu Sarat

Seria B

CSS Dinicu Golescu Campulung Muscel – CSS 1 Constanta

CSS Tulcea – CS Dinamo Bucuresti

Seria C

CNNT Craiova – CSS Blaj

CSS Viitorul Cluj Napoca – CSS Bega Timisoara

Seria D

CSS Toplita – ACS Simleul Sport

CSS 2 CNE Baia Mare – LPS Bihorul Oradea

CSS Zalau – CSS LAPI Dej

Junioare: Programul primei etape

Seria A

CSS Bacau – CSS Unirea Iasi

LPS VC Unic P. Neamt – LPS CSS Suceava

Seria B

CSS Tulcea – CS Laguna B.P.Hasdeu Constanta

Seria C

CNNT Craiova – LPS M. Eliade București

CSM Bucuresti – Dinamo Bucuresti

Seria D

CS B. P. Hasdeu Buzau – CNMV Ploiesti

CSM LPS Braila – CSM Ploiesti

Seria E

CNMB Rm. Valcea – CSS Slatina

CS Muscel Cpl-Muscel – LPS Viitorul Pitesti

Seria F

CSS Toplita – CS Ocna Mures

CSS Tarnaveni – CSU Medicina Cnue Tg. Mures

Seria G

ACS Agroland Timișoara – CSS Lugoj

LPS Bihorul Oradea – CSS Bega Timisoara

Seria H

LPS U Cluj – CSM LPS Satu Mare

CSS 2 CNE CSM Baia Mare – ACS Viitorul Bors

CSS Turda – CSS Sighetul Marmatiei
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns