Earvin N’Gapeth a fost reținut de poliție în Brazilia, fiind acuzat de agresiune sexuală

Earvin N'Gapeth în atac contra italienilor de la Lube Civitanova

Francezul Earvin N’Gapeth are probleme serioase cu justiția în Brazilia, acolo unde a terminat pe locul al treilea la Campionatul Mondial de volei al Cluburilor cu formația rusă Zenit Kazan.
Component al naționalei Franței și unul dintre cei mai valoroși voleibaliști din lume, N’Gapeth a fost reţinut, luni, în Brazilia sub acuzaţia de hărţuire sexuală. El este acuzat că a pălmuit o femeie peste fund. El a fost reţinut la Belo Horizonte, unde a fost prezent la o petrecere în care celebra alături de coechipierii săi de la Zenit Kazan ocuparea locului 3 la Campionatul Mondial de Volei al Cluburilor. Femeia era însoţită de iubitul ei şi de un amic. Ea a reacţionat şi l-a lovit pe jucător, iar apoi a sunat la poliţie, fiind dusă la secţie alături de voleibalist.

Earvin N'Gapeth în atac contra italienilor de la Lube Civitanova
Earvin N’Gapeth în atac contra italienilor de la Lube Civitanova

Conform declarațiilor biroului de presă al poliţiei din statul Minas Gerais, N’Gapeth (28 de ani) ar fi confirmat faptele, însă ar fi spus că a confundat victima cu una dintre persoanele care îl însoţeau, iar apoi şi-a cerut scuze. El s-a apărat explicând că: ”în Franţa se obişnuieşte ca la meciurile de volei să dai o palmă peste fund, indiferent că este vorba de femei sau bărbaţi”. Apoi a precizat că în Franţa să atingi fesele unei femei nu este ”nici agresiune, nici ofensă”.

Cert este că N’Gapeth a petrecut seara la poliție în așteptarea audierii de marţi. Problema este că în Brazilia nu există eliberarea pe cauţiune în cazul plângerilor de hărţuire sexuală.


Ofertă specială Brățară Charm Volei
– click pe fotografia de mai jos pentru a vedea prețul.
Bratari charm Love Volleyball

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns