Echipa feminină a României, calificată în optimile Europeanului Under 20 de volei pe plajă

Delegatia Romaniei înainte de plecarea sper Campionatele Europene de volei pe plaja
Delegatia Romaniei înainte de plecarea sper Campionatele Europene de volei pe plaja

În această perioadă, în Cipru, la Larnaca, se dispută Campionatele Europene de volei pe plajă destinate jucătorilor şi jucătoarelor de până în 20 de ani. Fetele noastre au ajuns în optimile de finală.

Conduse de Adrian Pricop, Beata Vaida şi Adriana-Maria Matei au înregistrat până acum 3 victorii în patru partide. În faza grupelor, româncele au câştigat cu scorul de 2-0 în faţa Letoniei şi Poloniei, fiind învinse cu acelaşi scor de Franţa.

În faza eliminatorie, în această dimineaţă, româncele au învins cu scorul de 2-1 (21-11, 15-21, 15-8) formaţia Ciprului, cotată cu priam şansă la cucerirea titlului. După-amiază, Vaida şi Matei vor juca în optimile de finală contra Olandei. O victorie le-ar aduce, diseară, faţă în faţă cu favoritele 2, jucătoarele din Elveţia.

În întrecerea masculină, Lucian Bădiceanu şi Ioan Marius Roşu au învins cu 2-1 formaţia Sloveniei în faza grupelor, pierzând, tot în serii,  cu 2-0 în faţa Letoniei şi Elveţiei.

În faza eliminatorie, băieţii noştri, care sunt antrenaţi de Zoltan Kovacs, au fost învinşi cu scorul de 2-1 de Spania, părăsind competiţia.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

5 thoughts on “Echipa feminină a României, calificată în optimile Europeanului Under 20 de volei pe plajă

  1. Sa fie intr-un ceas bun, Andrei!
    Sunt sigura ca daca depui aceeasi pasiune ca pe site-ul dedicat tenisului,lucrurile se vor misca spre bine si mult mai multi oameni vor face cunostinta cu acest frumos sport!
    Iti doresc sa ajungi macar la tot atatia cititori ca si pe celalalt site!

Lasă un răspuns