Echipa feminină de volei CSM București și-a luat antrenor de 30 de ani. E fostul selecționer al Turciei

ferhat arkbas csm bucuresti volei
ferhat arkbas csm bucuresti volei
Ferhat Arkbas va fi singurul antrenor turc din campionatul Romaniei

Rămasă fără antrenor după ce l-a demis pe italianul Nicola Negro, formația feminină de volei CSM București și-a găsit un nou tehnician străin. De data asta din Turcia.

Noul antrenor al deținătoarei Cupei Challenge la volei feminin este turcul Ferhat Arkbaș. În vârstă de 30 de ani, acesta a fost, la doar 28 de ani, selecționerul Turciei, fiind cel mai tânăr selecționer de la Campionatul European din 2015. Cu naționala Turciei a câștigat în 2014 medalia de aur în Liga Europeană, iar în 2015 a câștigat prima ediție a Jocurilor Europene de la Baku.

Arkbaș va debuta pe banca formației bucureștene pe 11 ianuarie, într-un meci de foc, cu Olympiakos Pireu. Învinsă în prima manșă a turului inaugural al Cupei Challenge cu 3-0, CSM București are nevoie de o victorie pe propriul teren cu 3-0 sau 3-1, coroborată cu setul de aur pentru a se califica în faza următoare și a continua lupta de apărare a trofeului câștigat în premieră anul trecut.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns