După patru ani în prima ligă italiană, o formație se retrage din cauza problemelor financiare accentuate de pandemie

Echipa italiană Argos Volley Sora a terminat sezonul 2019/ 2020 al Superligii Italiei pe ultimul loc

Pandemia de coronavirus a mai făcut o victimă colaterală. Echipa italiană masculină de volei Sora a anunțat că e nevoită să se retragă din prima divizie.
Pe numele ei complet Globo Banca Popolare del Frusinate Sora, echipa a fost o prezență constantă în prima ligă italiană din 2016 încoace. Acum, clubul situat în centrul Italiei a anunțat că nu mai poate continua din cauza problemelor financiare care ar fi fost influențate indirect și de pandemia de coronavirus. Probabil că sponsorul principal, care este o bancă, a decis să taie de tot sau să mișcoreze substanțial finanțarea pentru echipă.

Echipa italiană Argos Volley Sora a terminat sezonul 2019/ 2020 al Superligii Italiei pe ultimul loc
Echipa italiană Argos Volley Sora a terminat sezonul 2019/ 2020 al Superligii Italiei pe ultimul loc (FOTO: Facebook/ Argos Volley Sora)

Este foarte posibil însă ca Sora să se fi retras din Superligă pentru că așa își făcuse planurile încă din primăvară. Concret, în momentul întreruperii campionatului din cauza coronavirusului, echipa era pe ultimul loc în clasament, cu doar o victorie în 20 de meciuri. Și este de așteptat ca bugetul pentru viitorul sezon să fi fost gândit pentru liga secundă. Ori, după oprirea campionatului și anunțul că nimeni nu mai retrogradează Sora s-a trezit păstrată ”cu forța” în prima divizie…

De-a lungul timpului, la Sora au jucat câțiva voleibaliști cunoscuți: italienii Salvatore Rossini, Simone Anzani, olandezul Kay van Dijk, sârbul Dušan Petković sau bulgarul Valentin Bratoev.

Pe Doarvolei Shop puteți vedea noile modele de brățări cu minge de volei. În mai multe culori, sunt perfecte pentru a fi purtate în această perioadă a anului. Mai multe modele puteți vedea în Categoria Brățări.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns