Echipele României au fost eliminate la Campionatul Mondial Under 19 de volei pe plajă

andrei crisan volei pe plaja
Andrei Crişan

Ambele echipe ale României prezente la Campionatul Mondial de volei pe plajă Under 19 au fost eliminate azi în calificări. De joi, reprezentanţii noştri la Mondiale vor putea fi urmăriţi la Campionatul Naţional de volei pe plajă pentru juniori si junioare..

La masculin, formaţia alcătuită din Andrei Crişan şi Cristian Pantea a fost învinsă în primul tur al calificărilor de australienii Adam Kitto/ Bryce Poland. Cei doi s-au impus cu scorul de 2-0 (21-10, 21-19).

La feminin, România a fost reprezentată de Florina Murariu şi Zeynep Koc. În primul tur al calificărilor, fetele noastre au învins cu scorul de 2-0 (22-20, 21-19) formaţia Norvegiei, formată din Karen Elise Lund Saga şi Martine Kragholm.

Din păcate, în turul secund al calificărilor, fetele noastre au întâlnit formaţia braziliencelor Ana Carolina de Almeida Costa şi Vitoria De Souza Rodrigues, care s-au impus cu scorul de 2-0 (21-8, 21-9).

Iată câteva fotografii cu românii în acţiune la Mondialele Under 19 de volei pe plajă.

Florina Murariu volei pe plaja
Florina Murariu la blocaj la Mondialele Under 19 de volei pe plaja
cristian pantea volei pe plaja
Cristian Pantea in actiune la Mondialele Under 19
cristian pantea volei pe plaja
Cristian Pantea la preluare la Mondialul Under 19

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns