Ei compun echipa ideală a Jocurilor Olimpice la volei masculin. MVP a fost desemnat brazilianul Sergio

echipa ideala volei masculin jocuri olimpice
echipa ideala volei masculin jocuri olimpice
Echipa ideală a Jocurilor Olimpice la volei masculin

Aşa cum se obişnuieşte la finalul oricărei competiţii importante, şi după terminarea concursului olimpic la volei masculin a fost desemnată o echipă ideală.

Dacă despre echipele medaliate din întrecerea masculină aţi putut citi deja, în continuare vă invit să descoperiţi echipa ideală a turneului. Cei care doresc să afle mai multe despre jucătorii care o compun, o pot face dând click pe numele lor.
După cum veţi vedea, echipa este compusă din patru brazilieni, un rus, un american şi un italian.

Echipa ideală a Jocurilor Olimpice 2016 la volei masculin.

Ridicător: Bruno Rezende (Brazilia)

Centri: Emanuele Birarelli (Italia), Artem Volvich (Rusia)

Secunzi: Ricardo Lucarelli (Brazilia), Aaron Russell (SUA)

Fals: Wallace Souza (Brazilia)

Libero: Sergio Santos (Brazilia)

MVP: Sergio Santos (Brazilia)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns