EXCLUSIV: Adelina Ungureanu joacă sâmbătă, în Supercupa Italiei, primul meci după 5 luni jumătate: ”Abia aștept să revenim pe teren”

Adelina Ungureanu în atac la un antrenament al lui Cuneo

După mai bine de cinci luni de pauză forțată, voleiul reîncepe în Italia. Și una dintre jucătoarele care va evolua în chiar prima zi este și românca Adelina Ungureanu. De altfel, ea e prima compatrioată care va juca un meci oficial de volei în sală.
Legitimată la formația italiană Bosca San Bernardo Cuneo, Adelina Ungureanu (20 de ani) va juca sâmbătă, de la ora 18.00, contra echipei Saugella Monza, în primul tur al Supercupei Italiei. Partida va putea fi urmărită live pe Youtube, la ACEST LINK.
Înaintea meciului, Adelina a vorbit cu Doarvolei.ro despre cum au decurs pregătirile în cele 6 săptămâni de când s-a reunit echipa: ”Au fost niște săptămâni foarte intense și revenirea la nivelul de efort a fost mai grea decât de obicei. S-au schimbat multe aspecte în ceea ce privește desfășurarea antrenamentelor și a meciurilor, totul pentru a reduce pe cât posibil riscurile de infectare cu Covid 19”, a declarat voleibalista pentru acest site.
Adelina Ungureanu: ”Am încredere că putem realiza lucruri frumoase”

Cu multe schimbări în lot față de anul trecut, Adelina speră că împreună cu coechipierele ei vor putea produce multe surprize în următoarele luni. ”Sezonul 2020/ 2021 cu siguranță nu este unul obișnuit din cauza pandemiei, iar echipa noastră este, de asemenea, schimbată într0o proporție semnificativă. Personal sunt nerăbdătoare să începem meciurile și am încredere că putem să realizăm lucruri frumoase în această formulă. Mi a lipsit foarte mult voleiul și abia aștept să revenim pe teren”, a mai spus internaționala română.
Adelina Ungureanu joacă în acest debut de sezon pe postul de fals
Adelina Ungureanu joacă în acest debut de sezon pe postul de fals (FOTO: Facebook)

Supercupa Italiei, 11 echipe la start

Anul acesta, Supercupa Italiei la volei feminin reunește la start nu doar campioana și deținătoarea Cupei Italiei, ci toate echipele din prima divizie. Scopul competiției este în principal de a le asigura formațiilor câteva meciuri cu miză înaintea startului campionatului. În prima fază se dispută patru meciuri, între cele mai slab clasate 8 echipe din sezonul trecut. Apoi, învingătoarele vor juca în sferturile de finală, unde este direct calificată deținătoarea Cupei Italiei, Imoco Volley Conegliano. Câștigătoarele sferturilor promovează în Final 4, care va avea loc în zilele de 5 și 6 septembrie, la Piazza dei Signori, din Vicenza.

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal

Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns