EXCLUSIV: Alexia Căruțașu, după desemnarea ca voleibalista numărul 1 a României: ”Acest titlu mă motivează să muncesc și mai mult”

Alexia Căruțașu

La doar 17 ani, Alexia Căruțașu a fost desemnată în premieră cea mai bună voleibalistă a României în 2020. Ea a mărturisit pentru Doarvolei.ro că nu s-a așteptat nici un moment la această onoare, dar a povestit și cum au primit părinții ei vestea.
Legitimată la echipa turcă de primă ligă Yeșilyurt Istanbul, Alexia a recunoscut că a fost surprinsă de acest titlu: ”M-am simțit mândră de mine, chiar nu mă așteptam, să fiu sinceră”, a spus adolescenta care este spaima apărărilor adverse din puternicul campionat al Turciei.

Cu maturitatea pe care doar experiența din jocuri ți-o poate da, românca spune că acest titlu nu doar că nu o va apăsa pe umeri, ci îi va da puterea și energia necesară continuării antrenamentelor la cel mai înalt nivel. ”Cu siguranță nu voi avea o presiune suplimentară pe umeri. În schimb, acest premiu o să mă motiveze și mai tare să muncesc și mai mult”, a mai spus jucătoarea noastră.
Alexia Căruțașu, a doua membră a familiei desemnată sportivul anului, după tatăl ei, Virgil, cel mai bun baschetbalist al anului 2009

Alexia este cea de-a doua membră a familiei Căruțașu care a primit vreodată titlul de sportivul anului. Primul a fost tatăl ei, Virgil, care în 2009 a fost desemnat bachetbalistul anului. Tocmai pentru că părinții ei, foști jucători de mare performanță, știu ce înseamnă și cât de greu se obține o asemenea distincție, ei au ”explodat” de fericire și, desigur, de mândrie, în momentul primirii veștii. Cum au trăit clipa ne povestește chiar Alexia, cu candoarea specifică vârstei: ”Când am vazut mesajul cu anunțul eram singură în sufragerie, doar le-am trimis poza pe WhatsApp… Și atunci a venit mama, m-a luat în brațe și m-a felicitat. Iar după câteva minute, Alice (n.r. Alice Kapelovics, ridicătoarea formației CSO Voluntari), matușa mea, m-a sunat să mă felicite. În timp ce vorbeam cu Alice, a venit tata, mi-a luat telefonul și m-a luat în brațe!”.

Alexia Căruțașu, alături de părinții săi, Virgil și Andreea, foști baschetbaliști, și de fratele său, care face și el baschet
Alexia Căruțașu, alături de părinții săi, Virgil și Andreea, foști baschetbaliști, și de fratele său, care face și el baschet

La o zi după primirea titlului de voleibalista anului 2020 în România, Alexia a intrat din nou pe teren, pentru ultimul meci din acest an. Yeșilyurt a învins cu scorul de 3-0 pe Beylikduzu Ihtisas, ultima clasată din campionat.
ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns