EXCLUSIV: SCM Piteşti nu se mai înscrie în ediţia 2017/ 2018 a Diviziei A1 la volei feminin

scm pitesti volei feminin
scm pitesti volei feminin
SCM Pitesti la inceputul sezonului trecut

O veste neplăcută venită din voleiul feminin: echipa SCM Piteşti este nevoită să se retragă din sezonul 2017/ 2018 al campionatului Diviziei A1, din cauza problemelor financiare!

Venită mai întâi ca un zvon, informaţia a fost confirmată, pentru doarvolei.ro, de directorul SCM Piteşti, Dragoş Şerban: „Aşa este, din păcate. S-a luat horărârea în Consiliul de Administraţie să nu ne mai înscriem şi asta este. Nu mai avem ce face”, a declarat acesta în exclusivitate pentru doarvolei.ro. El nu a putut să răspundă încă dacă formaţia va continua în liga decundă sau nu va mai exista deloc.

În precedenta ediţie de campionat, SCM Piteşti a ocupat locul 10, primul deasupra liniei retrogradatelor. Formaţia promovase din liga a doua la începutul sezonului precedent.

Dacă se va respecta principiul aplicat la masculin, unde Volei Caransebeş nu s-a mai înscris, atunci locul rămas vacant în Divizia A1 ar urma să fie ocupat de Rapid, formaţie clasată pe locul 3 în turneul de promovare. Aceasta ar trebui să primească o invitaţie din partea FRV şi, apoi să dea un răspuns. Dacă va fi negativ, probabil că se va căuta o altă soluţie.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns