EXCLUSIV: Dinamovistul Alex Ionescu este de 14 zile în carantină la Milano. ”Sper să ajung cât mai repede acasă”

Alex Ionescu, jucător la Dinamo

Voleibalistul dinamovist Alexandru Ionescu este unul dintre cei mai ghinioniști sportivi români în această pandemie. Tânărul jucător se află de două săptămâni în carantină la Milano, după ce a fost depistat pozitiv înaintea meciului cu Allianz Powervolley Milano, din 9 decembrie!
Dinamo a jucat în zilele de 8 și 9 decembrie, la Milano, în turneul optimilor și sferturilor de finală ale Cupei Challenge la volei masculin. Învinsă în sferturile de finală cu scorul de 3-0 de echipa locală, formația noastră s-a întors în țară cu un jucător mai puțin. Alex Ionescu a fost depistat pozitiv la coronavirus la ultimul test făcut în Italia și fiind obligat să rămână în carantină, acolo unde se află și azi.

Am vorbit cu Alex, care marți a bifat ziua a 14-a de izolare în camera de hotel, același în care a fost cazat cu Dinamo în deplasarea italiană. ”Sunt de două săptămâni izolat în Milano, sper să termin cât mai repede cu nebunia asta și să ajung acasă”, a spus fostul internațional de juniori pentru Doarvolei.ro.
Alex Ionescu a fost depistat pozitiv înaintea meciului din sferturile Cupei Challenge

Apoi, a povestit pentru cititorii site-ului cum de a ajuns în situația asta, în condițiile în care la plecarea din România testul lui fusese negativ. ”Am făcut teste la plecarea din România și apoi înaintea fiecărui meci disputat la Milano. Primele două au fost negative, dar ultimul, cel de dinaintea meciului cu Powervolley Milano, a ieșit pozitiv, așa că am fost plasat în carantină”, a rememorat voleibalistul. Din fericire, nu a avut probleme de sănătate, singurul neajuns fiind că, în perioada de început, și-a pierdut pentru câteva zile gustul și mirosul. Chiar dacă a bifat cea de-a 14-a zi în camera de hotel din care acum cunoaște și cel mai mic colțișor, el nu știe exact când va veni acasă: ”Din păcate, testul făcut pe data de 18 decembrie a ieșit din nou pozitiv, așa că miercuri, pe 23, trebuie să fac altul. Dacă va ieși negativ, pot pleca”.

Așa cum mi-a mărturisit universalul de 2,04 m, încă nu știe când va veni în țară, deoarece totul depinde de momentul în care va avea primul test negativ și, desigur, de ce locuri disponibile se vor găsi în avion. ”Imediat ce voi avea un test negativ, Dinamo îmi va cumpăra bilet spre casă”, spune Alex. De altfel, așa cum recunoaște, Dinamo s-a interesat în permanență de soarta lui și, evident, îi și plătește camera de hotel pentru toată această perioadă.
ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns