EXCLUSIV: Motivul incredibil pentru care Alexia Căruțașu a ratat participarea în Cupa Turciei!

Alexia Căruțașu, înainte de serviciu

În acest weekend ar fi trebuit să aibă loc debutul în noul sezon al Alexiei Căruțașu. Numai că în loc să joace pentru Yesilyurt în prima fază a Cupei Turciei, ea a văzut meciurile din afara lotului. Motivul este incredibil pentru un club profesionist.
Yesilyurt, echipa turcă de prima ligă la care Alexia Căruțașu (17 ani) a făcut furori anul trecut și la care va evolua și în acest sezon, a făcut parte din Grupa D a Cupei Turciei la volei feminin, alături de formațiile Galatasaray și Genclik Kale Sport. Numai că, în loc să scriu despre punctele realizate de jucătoarea noastră, a trebuit să constat, cu stupoare, că ea nu a fost trecută nici măcar pe foaia de joc. Drept urmare, rezultatele au fost pe măsură: Yesilyurt a pierdut cu 3-1 în fața lui Genlik Kale Sport, nou-promovată în prima ligă, și cu 3-0 cu Galatasaray, scoruri normale când joci fără unul dintre cei mai buni ”falși” din campionatul Turciei. Evident, s-a ratat calificarea în sferturile de finală, acolo unde au mers primele două clasate din fiecare grupă.Yesilyurt a întârziat legitimarea Alexiei Căruțașu până când aceasta a ratat Cupa Turciei

Ei bine, am aflat de la câteva surse din presa turcă și motivul pentru care Alexia nu a putut juca în Cupă. Iar acesta este uluitor și nu este legat de vreo problemă de comunicare cu FRV așa cum, recunosc, am crezut în primă fază: cei de la Yesilyurt au amânat atât de mult înaintarea actelor la Federația Turcă de Volei pentru perfectarea transferului de la Vakifbank pentru noul sezon încât au ”reușit” performanța de a rata relegitimarea ei în timp util pentru Cupa Turciei!

Alexia Căruțașu a fost cea mai bună marcatoare a formației turce Yesilyurt
Alexia Căruțașu a fost cea mai bună marcatoare a formației turce Yesilyurt

Cum campionatul începe la 12 septembrie, iar conducătorii lui Yesilyurt și-au atras numeroase critici pentru această scăpare, este de așteptat ca luni sau marți actele dintre cele două cluburi să fie perfectate, astfel încât din weekend-ul viitor Alexia să revină acolo unde îi este locul, în echipa de start a ocupantei locului 5 în campionatul trecut. Pentru că Alexia este, în ciuda vârstei fragede, ”bombardierul” echipei și una dintre principalele ”vinovate” de calificarea formației în Cupa Challenge.

Cu Brățara Infinity Love Volleyball îți demonstrezi iubirea pentru volei chiar și atunci când nu ești în sală. O găsești acum pe Doarvolei Shop, acolo unde poți descoperi multe alte produse personalizate pasiunii tale. De acum, transportul este gratuit pretutindeni în țară pentru comenzi mai mari de 100 de lei.
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns