EXCLUSIV: Partidele de volei care vor fi televizate în luna noiembrie de TVR

Arcada Galați a cucerit Supercupa Romaniei 2019

Și în această lună vor continua transmisiunile în direct pe TVR din campionatele interne de volei. Doarvolei.ro vă prezintă lista meciurilor care vor fi televizate în luna noiembrie pe TVR 3.
Televiziunea Română continuă deja tradiționala transmisie etapă de etapă din Divizia A1, atât la masculin, cât și la feminin. În plus, miercuri, 6 noiembrie, TVR 3 va transmite, de la ora 17.00 și meciul din Liga Campionilor la volei masculin dintre Arcada Galați și Vojvodina Novi Sad.

Apoi, transmisiunile TV vor continua, sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 13.30, cu derby-ul etapei a cincea a Diviziei A1 la volei masculin, Dinamo – Arcada Galați.

În continuare,  pe 16 noiembrie, de la ora 13.30, va fi transmisă partida dintre CS Medgidia și Universitatea Cluj, o dovadă în plus că cei de la TVR rămân fideli principiului de televiza cât mai multe echipe din campionat, nu doar din vârful clasamentului.

Apoi, pe 29 noiembrie, de la ora 14.00, va fi transmisă întâlnirea dintre Rapid și CS Medgidia, tot din Divizia A1 la volei feminin.

În fine, pe 30 noiembrie, tot de la ora 13.30, va fi transmisă partida dintre Belor Galați și CSM Târgoviște.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:   Divizia A2 (m): Ultima etapă a turului în ambele serii se dispută sâmbătă

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “EXCLUSIV: Partidele de volei care vor fi televizate în luna noiembrie de TVR

Lasă un răspuns