Federația Română de Volei a micșorat unele taxe pentru cluburi. Înscrierea în A1 și A2 e mai ieftină. O decizie se referă și la copii și juniori

minge volei poza generica

În ședința Consiliului Director al Federației Române de Volei s-a luat și o decizie care poate ajuta cluburile să treacă puțin mai ușor prin criza generată de coronavirus: s-au redus unele taxe de înscriere. Cea mai bună decizie luată în Consiliul Director al Federației Române de Volei care a avut loc miercuri, 17 iunie, o reprezintă reducerea unor taxe pentru un an. Totul e făcut cu scopul de a ajuta cluburile în această perioadă și chiar e o idee care merită apreciată, pentru că nu știu alte federații care să-și fi redus din veniturile proprii pentru a-și ajuta echipele.

Sunt cuprinse în noile măsuri și echipele de seniori, dar și unele legitimări de copii și juniori.
Taxele micșorate de Federația Română de Volei pentru sezonul 2020/ 2021

Taxă de înscriere în Divizia A1: redusă de la 1.600 de euro la 1.200 de euro

Taxă de înscriere în Divizia A1: redusă de la 350 de euro la 150 de euro

Taxă de transfer internațional pentru Divizia A1: redusă de la un total de 1.200 de euro la un total de 1.000 de euro. Totalul e format din trei taxe împărțite în taxă de transfer, taxă de legitimație și viză anuală.

Taxă de transfer internațional pentru Divizia A2: redusă de la un total de 1.200 de euro la un total de 800 de euro. Totalul e format din trei taxe împărțite în taxă de transfer, taxă de legitimație și viză anuală.

Taxa de legitimare ale juniorilor cluburilor private: redusă de la 1 euro la 0 euro.

De asemenea, la toate nivelele, pentru legitimare s-a renunțat la declarația legalizată la notariat, plătită de fiecare jucător. La nivelul copiilor și juniorilor, trebuia dată de părinți și era obligatorie pentru ca fiul sau fiica de până în 18 ani să poată evolua la o echipă. Acum, se va da doar o declarație de mână, pe proprie răspundere, prin care părintele își exprimă acordul pentru ca minorul să practice volei la clubul respectiv.Alte decizii luate în ședința Consiliului Director al Federației Române de Volei de miercuri, 17 iunie

– Campionatele de minivolei, speranțe, cadeți și juniori s-au oprit. Detalii AICI.

– Campionatele Diviziei A2 s-au oprit. Detalii AICI

– Patru echipe din Divizia A2 la volei masculin și-au exprimat intenția de a juca în Divizia A1. Detalii AICI

– O echipă din Divizia A2 la volei feminin și-a exprimat intenția de a juca în Divizia A1. Detalii AICI.

Brățara cu charm ”Volleyball Girl” este unul dintre produsele cele mai căutate pe Doarvolei Shop. Puteți vedea mai jos mai multe modele, iar pe site puteți afla detalii despre ele și despre culorile disponibile.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta acest site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună.

Înainte de a vă mulțumi, vreau să vă asigur că viitorul acestui site nu este condiționat de existența sau inexistența donațiilor. Așa că nimeni nu trebuie să se simtă obligat în vreun fel de nimic. Ele pot doar mări numărul de materiale sau de fotografii, căci astfel voi avea fondurile necesare plătirii unor colaboratori, care să suplinească momentele, destul de dese, în care nu pot sta la laptop.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns